Linser på nätet

Det viktigaste när det kommer till billiga linser på nätet är just det att du vet vad du vill ha för sorts linser. Att göra en synundersökning är A och O när det kommer till att köpa billiga linser på nätet. Gå till en optiker, boka en tid och fixa sedan en ordination där du får alla siffror som behövs för att du skall kunna beställa billiga linser på nätet.

Att handla billiga linser

Att handla billiga linser på nätet är tämligen enkelt. Det finns många företag som säljer linser så det gäller att du vet vad det är för linser du är intresserad av att köpa så att du helt enkelt satsar på rätt saker redan från början.

kontaktlinser

Lensway

Lensway är den första och största återförsäljaren av kontaktlinser i Sverige. Deras service och korta leveranstider är mycket bra. De fokuserar på billiga linser som levereras snabbt och utan krångel. 95% av deras ordrar levereras inom 24 timmar. De har konkurrenskraftiga priser med kontaktlinser från 83kr i månaden.  Företaget är sedan November 2009 noterad på Stockholmsbörsen, en trygg leverntör med andra ord. En av de bästa linsbutiken just nu.

Yourlenses

Yourlenses är något billigare men har betydligt längre leveranstider än Lensway. Hos Yourlenses kan du betala med kort, på faktura och via direktbetalning till din bank. Utmärkt service där eventuella skadade linser ersätts utan några problem. Utbudet av kontaktlinser är bra.

LensOn

Lenson garanterar ett smidigt och tryggt köp . Du kan be om ompaketering av linserna så att brevbäraren kan lämna dina kontaktlinser direkt i brevlådan.

LensOn AB grundades år 2004 och har sitt säte i Stockholm. Deras affärsidé är att erbjuda marknadens tryggaste och smidigaste leverantör vid köp av kontaktlinser.

LensOn är den första nätbutiken som har ett samarbete med en butikskedja vad det gäller utprovning av kontaktlinser. Detta för att skydda sina kunder mot att använda omoderna linser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *