Hitta billigt kontorsmaterial

Kopieringspapper, kuvert, pennor, plastfickor, pärmar, anteckningsböcker, bläckpatroner m.m. Dessa är alla saker som används dagligen på de flesta kontor och behöver bytas ut löpande, men som ofta uppfattas som ganska dyra. Man vill såklart inte betala en förmögenhet för dessa produkter då företaget har en massa andra utgifter. Men det finns faktiskt knep som man kan använda sig av för att hitta så billigt kontorsmaterial som möjligt och därmed även spara flera hundra kronor. Här får du några tips för hur du hittar och köper billigt material till kontoret:

Internet eller fysisk butik?

Även om man kan hitta mycket material för kontoret i både pappers – och bokhandlar så är idag den största delen av marknaden för kontorsmaterial förlagd till internet. Här är utbudet mycket större samt priserna ofta även billigare.

Jämför priser

Internet gör det lättare att jämföra priser mellan olika butiker. Istället för att åka runt eller ringa till olika fysiska butiker går det lätt att ta reda på och jämföra varorna med bara några musklick på webbutikernas hemsidor. Detta sparar både tid och gör det lättare att hitta det bästa erbjudandet.

kontorsmaterial

Lågsäsong

De flesta handlar kontorsmaterial veckorna efter att sommarlovet och semestrarna har tagit slut, och eftersom efterfrågan är stor då är priserna normala eller till och med högre än normalt. Vill man göra ett billigt köp gäller det alltså att ha framförhållning och handla då det är lågsäsong.

Mängd

Köper man en större mängd varor åt gången är det ofta möjligt att få rabatt på helhetspriset. Dessutom blir det lättare att köpa mer åt gången än att ständigt hålla koll på åtgången och göra nya beställningar.

Kampanjer och rabattkoder

De flesta webbutiker brukar ordna med olika kampanjer ibland. Det lönar sig därför att hålla utkik efter aktuella kampanjer och rabatter. Med olika rabattkuponger kan man även komma över kontorsmaterial riktigt billigt.

Det gäller såklart också att hitta rätt kontorsmaterial för sitt kontor då det är viktigt att man känner sig bekväm. Att ha en lamineringsmaskin eller en dokumentförstörare på sitt kontor kanske inte passar alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *