Framtiden – En guide till de hetaste trenderna höst/vinter 2015

Om du är en ivrig anhängare av mode så är du väl medveten om dess benägenhet att förändras ofta. Vad som anses häftigt och inne just nu kan mycket väl vara helt ute i slutet av året. Så om du vill vara modern och inne är det viktigt att du håller dig ajour med de senaste trenderna så fort de kommer i hyllorna. Ett sätt du kan undvik sista minuten garderobrensning på är att alltid se en säsong framåt när du letar inspiration till din klädsel. Så om du planerar att roa dig med lite shoppingterapi de närmaste veckorna kan din bästa investering vara outfits från höst/vinter kollektionerna. Här är din guide till de hetaste stilarna för höst/vinter 2015.

Halvlång klänning

Etablerad som en favorit i sommar ser det ut som trenden med halvlång klänning kommer att hålla i sig över hösten och vintern. Detta kan vara en knepig stil att lyckas med när klänningen slutar på mitten av vaden som utan högklackad skor kan få dig att se bredare ut än du är. Den goda nyheten är att många designers har valt att gradvis gå ifrån den traditionella längden till förmån för en som är mer smickrande. Oavsett, se till att du alltid bära högklackat till din halvlånga klänning. Att välja en klänning med tre kvarts- eller fullängdsärm kan bidra till att balansera dina proportioner och kommer att hålla armarna varma när vädret börjar bli kyligt.

mode trenderna

Långklänning

Denna golvsvepade klänning är perfekt för nästan varje tänkbart tillfälle. Hitta den perfekta långklänning och glamma upp den med ett par högklackade skor och några glittrande smycken eller ett par ballerinaskor eller sandaler för ett mer vardagligt utseendet. Om kontorets julfest är en formell tillställning är en skimrande metallicfärgad långklänning det perfekta valet. Vad mer är, eftersom denna klädstil döljer eventuella problemområden kan du utan att skämmas stoppa i dig en tre-rätters middag och äta så mycket efterrätt du vill.

Tonat färgtryck

Vem har sagt att kläder under hösten och vintern behöver vara lika dystra och tråkiga som vädret utanför? I år kan du injicera lite färg som piggar upp tack vare den nya trenden med tonat färgtryck. Nuvarande trend håller sig till ljust kontrasterande orange och blå nyanser i ett psykedeliskt mönster. Denna still passar bäst på klänningar och kjolar. När du väljer tillbehör att matcha med, plocka ut en av färgerna för att hjälpa hela konceptet att gå ihop.

Mönstrat tryck

Kommer du ihåg trenden med grafiskt tryck som setts överallt i sommar? Till hösten och vintern kommer den att förändras något. Medan grafiska tryck fortfarande uppmuntras är trenden nu tryck som mixas och blandas till abstrakta mönster i Picassostil. Det kanske ser lite bisarrt ut men har setts på modeshower i Paris så det utan tvekan en trend som kommer att bli enorm.

Vad hoppas kommer bli trendigt under hösten/vinter 2013?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *